Individuele coaching

Karin & Luc  Albrechts - Blaasveld - CoachingKinderen met ontwikkelings- en leerproblemen hebben een specifieke begeleiding nodig. Ook bij het verwerken van een trauma heeft een kind iemand nodig om hem of haar te begeleiden en te ondersteunen. Wat niet wil zeggen dat volwassenen bij ons niet welkom zijn. Integendeel. Ook in de coaching van volwassenen hebben we heel wat ervaring.
Wij zien de coaching  steeds als een individueel traject. Zo kunnen we voldoende aandacht besteden aan de kern van het probleem en ontstaat er een vertrouwensband.

Studiebegeleiding op maat

U kan bij ons terecht voor:

  • Studiebegeleiding van leerlingen 1ste graad
  • bijlessen wiskunde (6-15 jaar)

Neem gerust contact op voor meer info. Wij helpen u met veel plezier verder.

Bijles:  20 of 25 € afhankelijk van de graad.

Verwerken van trauma’s

Naast astrologische consulten en healing bieden we nog andere technieken aan om zowel volwassenen als kinderen een professionele begeleiding te geven. Zo kan u bij ons bv. ook terecht voor traumaverwerking via het vingerlabyrint.
Een vingerlabyrint laat u toe een innerlijke reis te beleven via je tastzin. Door geconcentreerd en met de ogen dicht het pad te lopen met uw vingers en zo aandacht te schenken aan alles wat er bij u opkomt, ontstaat er innerlijke rust. Voor elke hand is een labyrint voorzien. Beide labyrinten zijn gespiegeld, wat dan weer de rechts-links coördinatie, het evenwicht en de verbinding tussen gevoel en verstand verbetert. Uiteindelijk komt u dichter bij de wijsheid die in u leeft.

Back to Top